maanantai 24. kesäkuuta 2013

Kesän 2013 luentokiertue

Jos sinua kiinnostaa tulla kuuntelemaan kirjoittamisen ympärillä pyöriviä luentojani tai tavata minut livenä, niin olen löydettävissä seuraavista 'coneista kuluvan kesän aikana:

(HUOM. Aikatauluihin voi vielä teoriassa tulla muutoksia, joten tarkistakaa lopullinen sana aina ko. 'conin ohjelmalistauksesta!)

FINNCON 5.-7.7
http://2013.finncon.org/ 

Sunnuntai 7.7 klo 12

Atomic Rockets – avaruusfysiikan lyhyt oppimäärä SF-kirjoittajille

"Rakettitiedettä ei turhaan kutsuta rakettitieteeksi, mutta ei hätää: tässä olisi nyt tarjolla pehmeä siirtymä kevytscifistä kovempiin aineisiin! Suomalainen SF-kirjailija Antti Eronen esittelee verratonta Atomic Rocket -nettisivustoa ja avaa samalla hieman avaruusmatkustamisen epäintuitiivisia puolia. Tutustumme mm. tv-scifin tyypillisimpiin virhekäsityksiin sekä kerromme, miten vältät tuntikausien numerosulkeiset kätevillä nomogrammeilla."


ROPECON 26.-28.7
http://2013.ropecon.fi/ 

Perjantai 26.7 klo 18 

Atomic Rockets – avaruusfysiikan lyhyt oppimäärä SF-kirjoittajille

"Rakettitiedettä ei turhaan kutsuta rakettitieteeksi, mutta ei hätää – tässä olisi nyt tarjolla helppoa avaruusfysiikkaa ilman numeroita! Luennolla SF-kirjailija Antti Eronen esittelee verratonta Atomic Rockets -nettisivustoa, käy läpi rakettisuunnittelun perusteet sekä avaa hieman avaruusmatkailun epäintuitiivisuuksia."


Sunnuntai 28.7 klo 13

Kirjoittaminen ja roolipelit - REDUX

"SF-kirjailija Antti Eronen puhuu luennollaan kirjoittamisen ja roolipelien välisestä yhteisestä rajapinnasta – kummassakin kyllä kerrotaan tarinoita, mutta millä tavalla ja minkälaisia? Mitä kirjoittajat ja roolipelaajat voisivat oppia toisiltaan? Tule kuulemaan kirjailijan näkemys asiasta!"


Sunnuntai 28.7 klo 14

Kirjoittajamiitti

"Kirjoitatko? Riippumatta siitä, onko formaattisi novelli, romaani tai roolipeli, tule nyt osallistumaan Ropeconin kirjoittajamiittiin! Täällä tapaat muut luomisen tuskan kanssa kamppailevat kohtalotoverisi parhaassa ryhmäterapiahengessä. Tapaamisen alustaa SF-kirjailija Antti Eronen."


 

Ei kommentteja: