sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Ropecon 2016

On taas aika käynnistellä tätäkin blogia lähestyvän Ropeconin tiimoilta!

https://2016.ropecon.fi/fi/etusivu-ropecon-2016/ 

Ropecon on tänä vuonna siirtynyt Espoon Dipolista minulle ennestään tuntemattomaan Messukeskukseen. Eniten jännittävät tilajärjestelyt: onko miten paljon meteliä, onko liikaa ihmisiä, löytävätkö kaikki perille ohjelmanumeroihin, jne. Paljon kysymyksiä, mutta eiköhän näihin kaikkiin saada vastaus perjantain aikana. Lauantain ja sunnuntain voikin sitten jo 'conittaa rauhassa, jahka pahimmasta uutuuden tuskasta on päästy yli!

Pääasiallinen 'coniohjelmani koostuu jälleen kerran BattleTechin peluuttamisesta (josta _lupaan_ nyt oikeasti tehdä sen blogipostauksen, viimeinkin), mutta sen ohella pyöräytän pari kirjoittamiseen liittyvää ohjelmanumeroa.

Ensimmäinen näistä on aito ja alkuperäinen Nukkemestari-jeepform (tunnetaan myös nimellä freeform), jota kursin aiempaa ehompaan kuntoon viime syksyisen visual novel -projektini vanavedessä. Kyseessä on improvisaatioteatteria ja larppia toisiinsa yhdistelevä kokemuksellinen taide-elämys identiteetistä, muistoista ja todellisuuden hajoamisesta. Yksi onnekas peliporukasta pääsee kokemaan tuon todellisuuden hajoamisen omakohtaisesti, meidän muiden rakentaessa tätä elämystä hänelle koko parituntisen pelin ajan. Mukaan mahtuu kolme nopeinta ilmoittautujaa. Pelin aloitushuutelo on lauantaina 30.7. klo 12, lopullisena paikkana sali 302 (itse huutelo tapahtunee ropetiskin puolella).

Toinen ohjelmanumeroni on perinteikäs Kirjoittajamiitti, joka pyörähtää tällä kertaa käyntiin lauantaina klo 19 salissa 207. Jälleen kerran paikalle ovat tervetulleita kaikki kirjoittamisesta kiinnostuneet ja/tai sitä harrastavat! Tervetuloa mukaan!

Loppuun vielä pakollinen Seliseli-osio: en tullut tänä vuona Finnconiin, koska majoitusjärjestelyiden vaikeus, VR ja Joensuu-Tampere -väli. Anteeksi. Seuraavalla kerralla sitten taas...?

Ei kommentteja: